brahmaklub
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
-Fajtaklubkiállítás Szabályzata

Fajtaklub kiállítás rendezésének feltételei:

Azon MGKSZ tagegyesületeknek, akik fajtaklubunk kiállítását kívánják megrendezni, a következő feltételeknek kell megfelelniük. Kellő számú 80 x 80-as egysoros ketrec, az állatok etetése, itatása a rendezőket terheli mind személyi és anyagi feltételként.

A katalógusba sorolást  fajtaklubunk vezetése oldja meg. A rendezőknek eredmény katalógust kell biztosítani a kiállítók számára. A kiállított állatok bírálatáról fajtaklubunk gondoskodik a hatályos szabályok szerint. A bírálók egyszeri étkezéséről (ebéd) a rendezők gondoskodnak. A díjazást fajtaklubunk oldja meg saját vagyonából és a hatályos szabályok szerint. A kiállított egyedek nevezési díjából 50-50 %-ban a rendezők és a fajtaklub részesedik, melyet a fajtaklub gyűjt össze. A fent említett összeget egy összegben a kiállítás ideje alatt a gazdasági vezetők jelenlétében ad át. Továbbá a rendezőknek ajánlattal kell rendelkezniük megfelelő minőségű-és mennyiségű szállás és étkezési lehetőséggel, valamint helyet kell biztosítaniuk klubgyűlésünk megrendezésére.

Díjazás:

Fajtaklubunk alapul veszi az MGKSZ Szabályzatában leírt, a fajtaklub kiállításokra vonatkozó díjazási feltételeket és lehetőségeket Mivel több fajtát is magába foglal a klub, ezért  a következő kiegészítések kerülnek a szabályzatba.

A benevezett állatok fajták szerint külön lesznek díjazva.

A kiállított egyedek maximum 10%-a kerül díjazásra.

Egy fajtán belül, ha a benevezett darabszám meghaladja a 10 db-ot, lehetőség van a következő cím(ek) kiadására:

Fajtagyőztes tyúk és kakas:

Olyan klubkiállításokon ítélhető oda, amelyeket az országos kiállításon belül rendeznek meg. A cím kiadása nincs sem a kiválók (kitűnők) darabszámához, sem az adott fajtából kiállított egyedek számához kötve. A fajtagyőztes egyednek azonban minimum a kiváló minősítést el kell érnie. Egyéb klubkiállításokon és egyesületi kiállításokon a Fajtagyőztes cím helyett Kiállításgyőztes címet lehet kiadni.

Klubgyőztes:

A fajtagyőztes utáni cím. Minden 30 db nevezett vegyesivarú állat esetén 1 db Klubgyőztes cím kerül kiosztásra.  Klubgyőztes a fajtagyőztestől eltérő színű, kitűnőre, kiválóra minősített állatnak adható.

Klubdíj:

A Klubdíj a Fajtagyőztes és a Klubgyőztes utáni cím. Amennyiben valamely fajtából olyan példány kerül bemutatásra, amely minősítésben fajtatársait messze megelőzi, de egyéb feltételek miatt Fajtagyőztes vagy Klubgyőztes cím nem adható, Klubdíjjal jutalmazható.

Tenyésztői verseny:

Minden nevező egy csapattal vehet részt, a csapatnak saját tenyésztésűnek kell lenni, igazolása gyűrűigazoló lappal vagy interneten.

A csapat 4 egyedből tevődik össze,egy színűnek kell legyen, mindkét ivarból lenni kell. Díjazásuk csapat I. II. III. hely oklevél és tárgyjutalom.

A győztes az a tenyésztő, akinek a csapata a legnagyobb összpontszámot éri el.

Pontegyenlőség esetén az a csapat nyer, melyben több a kitűnő, kiváló, Igen jó állat.

A győztes vándorserleg formájában Klubmester címet kap, melyet egy évig őrizhet, majd a következő kiállításon azt, visszaszolgáltatja a klub vezetőjének. 

 
Klubtagok Linkjei
 
MGKSZ Fajtaklubok
 
Külföldi Fajtaklubok
 
Számláló
Indulás: 2011-04-18
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!