brahmaklub
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
-Fajtaklubkiállítás Szabályzata

Fajtaklub kiállítás rendezésének feltételei:

Azon MGKSZ tagegyesületeknek, akik fajtaklubunk kiállítását kívánják megrendezni, a következő feltételeknek kell megfelelniük. Kellő számú 80 x 80-as egysoros ketrec, az állatok etetése, itatása a rendezőket terheli mind személyi és anyagi feltételként.

A katalógusba sorolást  fajtaklubunk vezetése oldja meg. A rendezőknek eredmény katalógust kell biztosítani a kiállítók számára. A kiállított állatok bírálatáról fajtaklubunk gondoskodik a hatályos szabályok szerint. A bírálók egyszeri étkezéséről (ebéd) a rendezők gondoskodnak. A díjazást fajtaklubunk oldja meg saját vagyonából és a hatályos szabályok szerint. A kiállított egyedek nevezési díjából 50-50 %-ban a rendezők és a fajtaklub részesedik, melyet a fajtaklub gyűjt össze. A fent említett összeget egy összegben a kiállítás ideje alatt a gazdasági vezetők jelenlétében ad át. Továbbá a rendezőknek ajánlattal kell rendelkezniük megfelelő minőségű-és mennyiségű szállás és étkezési lehetőséggel, valamint helyet kell biztosítaniuk klubgyűlésünk megrendezésére.

Díjazás:

Fajtaklubunk alapul veszi az MGKSZ Szabályzatában leírt, a fajtaklub kiállításokra vonatkozó díjazási feltételeket és lehetőségeket Mivel több fajtát is magába foglal a klub, ezért  a következő kiegészítések kerülnek a szabályzatba.

A benevezett állatok fajták szerint külön lesznek díjazva.

A kiállított egyedek maximum 10%-a kerül díjazásra.

Egy fajtán belül, ha a benevezett darabszám meghaladja a 10 db-ot, lehetőség van a következő cím(ek) kiadására:

Fajtagyőztes tyúk és kakas:

Olyan klubkiállításokon ítélhető oda, amelyeket az országos kiállításon belül rendeznek meg. A cím kiadása nincs sem a kiválók (kitűnők) darabszámához, sem az adott fajtából kiállított egyedek számához kötve. A fajtagyőztes egyednek azonban minimum a kiváló minősítést el kell érnie. Egyéb klubkiállításokon és egyesületi kiállításokon a Fajtagyőztes cím helyett Kiállításgyőztes címet lehet kiadni.

Klubgyőztes:

A fajtagyőztes utáni cím. Minden 30 db nevezett vegyesivarú állat esetén 1 db Klubgyőztes cím kerül kiosztásra.  Klubgyőztes a fajtagyőztestől eltérő színű, kitűnőre, kiválóra minősített állatnak adható.

Klubdíj:

A Klubdíj a Fajtagyőztes és a Klubgyőztes utáni cím. Amennyiben valamely fajtából olyan példány kerül bemutatásra, amely minősítésben fajtatársait messze megelőzi, de egyéb feltételek miatt Fajtagyőztes vagy Klubgyőztes cím nem adható, Klubdíjjal jutalmazható.

Tenyésztői verseny:

Minden nevező egy csapattal vehet részt, a csapatnak saját tenyésztésűnek kell lenni, igazolása gyűrűigazoló lappal vagy interneten.

A csapat 4 egyedből tevődik össze,egy színűnek kell legyen, mindkét ivarból lenni kell. Díjazásuk csapat I. II. III. hely oklevél és tárgyjutalom.

A győztes az a tenyésztő, akinek a csapata a legnagyobb összpontszámot éri el.

Pontegyenlőség esetén az a csapat nyer, melyben több a kitűnő, kiváló, Igen jó állat.

A győztes vándorserleg formájában Klubmester címet kap, melyet egy évig őrizhet, majd a következő kiállításon azt, visszaszolgáltatja a klub vezetőjének. 

 
Klubtagok Linkjei
 
MGKSZ Fajtaklubok
 
Külföldi Fajtaklubok
 
Számláló
Indulás: 2011-04-18
 

Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG