brahmaklub
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
-Fajtaklubkiállítás Szabályzata

Fajtaklub kiállítás rendezésének feltételei:

Azon MGKSZ tagegyesületeknek, akik fajtaklubunk kiállítását kívánják megrendezni, a következő feltételeknek kell megfelelniük. Kellő számú 80 x 80-as egysoros ketrec, az állatok etetése, itatása a rendezőket terheli mind személyi és anyagi feltételként.

A katalógusba sorolást  fajtaklubunk vezetése oldja meg. A rendezőknek eredmény katalógust kell biztosítani a kiállítók számára. A kiállított állatok bírálatáról fajtaklubunk gondoskodik a hatályos szabályok szerint. A bírálók egyszeri étkezéséről (ebéd) a rendezők gondoskodnak. A díjazást fajtaklubunk oldja meg saját vagyonából és a hatályos szabályok szerint. A kiállított egyedek nevezési díjából 50-50 %-ban a rendezők és a fajtaklub részesedik, melyet a fajtaklub gyűjt össze. A fent említett összeget egy összegben a kiállítás ideje alatt a gazdasági vezetők jelenlétében ad át. Továbbá a rendezőknek ajánlattal kell rendelkezniük megfelelő minőségű-és mennyiségű szállás és étkezési lehetőséggel, valamint helyet kell biztosítaniuk klubgyűlésünk megrendezésére.

Díjazás:

Fajtaklubunk alapul veszi az MGKSZ Szabályzatában leírt, a fajtaklub kiállításokra vonatkozó díjazási feltételeket és lehetőségeket Mivel több fajtát is magába foglal a klub, ezért  a következő kiegészítések kerülnek a szabályzatba.

A benevezett állatok fajták szerint külön lesznek díjazva.

A kiállított egyedek maximum 10%-a kerül díjazásra.

Egy fajtán belül, ha a benevezett darabszám meghaladja a 10 db-ot, lehetőség van a következő cím(ek) kiadására:

Fajtagyőztes tyúk és kakas:

Olyan klubkiállításokon ítélhető oda, amelyeket az országos kiállításon belül rendeznek meg. A cím kiadása nincs sem a kiválók (kitűnők) darabszámához, sem az adott fajtából kiállított egyedek számához kötve. A fajtagyőztes egyednek azonban minimum a kiváló minősítést el kell érnie. Egyéb klubkiállításokon és egyesületi kiállításokon a Fajtagyőztes cím helyett Kiállításgyőztes címet lehet kiadni.

Klubgyőztes:

A fajtagyőztes utáni cím. Minden 30 db nevezett vegyesivarú állat esetén 1 db Klubgyőztes cím kerül kiosztásra.  Klubgyőztes a fajtagyőztestől eltérő színű, kitűnőre, kiválóra minősített állatnak adható.

Klubdíj:

A Klubdíj a Fajtagyőztes és a Klubgyőztes utáni cím. Amennyiben valamely fajtából olyan példány kerül bemutatásra, amely minősítésben fajtatársait messze megelőzi, de egyéb feltételek miatt Fajtagyőztes vagy Klubgyőztes cím nem adható, Klubdíjjal jutalmazható.

Tenyésztői verseny:

Minden nevező egy csapattal vehet részt, a csapatnak saját tenyésztésűnek kell lenni, igazolása gyűrűigazoló lappal vagy interneten.

A csapat 4 egyedből tevődik össze,egy színűnek kell legyen, mindkét ivarból lenni kell. Díjazásuk csapat I. II. III. hely oklevél és tárgyjutalom.

A győztes az a tenyésztő, akinek a csapata a legnagyobb összpontszámot éri el.

Pontegyenlőség esetén az a csapat nyer, melyben több a kitűnő, kiváló, Igen jó állat.

A győztes vándorserleg formájában Klubmester címet kap, melyet egy évig őrizhet, majd a következő kiállításon azt, visszaszolgáltatja a klub vezetőjének. 

 
Klubtagok Linkjei
 
MGKSZ Fajtaklubok
 
Külföldi Fajtaklubok
 
Számláló
Indulás: 2011-04-18
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!